Чимев разкри кога ще обяви дали ще се бори за втори мандат като кмет на Дупница

Кметът на Дупница Методи Чимев отказа да обяви дали ще се кандидатира за втори мандат. Въпросът му бе зададен на днешната пресконференция. Както е известно през есента предстоят местни избори и вече горещо се коментира темата за кандидатите от различните партии. „Попитайте ме отново на този въпрос в края на месец юли. Темата не е на дневен ред сега“, заяви градоначалникът.

На въпрос как ще коментира направеният запор на сметките от  общинския съветник от ОДБ в местния парламент Ени Лефтеров, инж. Чимев отговори: "На последната сесия обявихме, че просрочията са 2.7 млн. лева. И тези 1950 лева са включени в тях и наистина са дължими. Но друг е въпросът колко е коректно. Още вчера изплатихме цялата сума по запора. Не ми беше приятно като разбрах, че е от общински съветник. Нищо лично към д-р Лефтеров, но…“

Print Friendly

4 Коментари на Чимев разкри кога ще обяви дали ще се бори за втори мандат като кмет на Дупница

  1. Все по малоумни стават заглавията в тоя сайт…..

  2. Успех ви желая,госп. Чимев. Справяте се успешно

  3. Дано се кандидатира за втори мандат!
    Според мен се справя перфектно, макар в началото да ми беше леко антипатяга!
    Бих го подкрепил!

  4. Много се изсилваш.Не е перфектен,но че е много сполучлив да.След Панчо няма друг който да е направил толкова.До перфектността има много,а това минава и през силен екип,какъвто не може да се каже,че е администрацията.Иначе е читав човек и се видя,че има акъл и дупе.Куражлия,но може още.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien