Чимев: Казвам го за милион и първи път. И при най-малко съмнение за доклада по ОВОС, темата „Депо“ в Джерман се затваря!

"Ситуацията много ми наподобява на миналогодишната. Отново ли прави Борислав Тасков предизборна кампания", така отговори кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев на нападките отправени от Борислав Тасков на пресконференция вчера, на която обяви готовност за барикадиране в кабинетите на Чимев и заместникът му Красимир Георгиев при негативен за тях резултат. Тасков хвърли и бомбата, че общинското ръководство дори имало договорка със строителна фирма на депутат от партия, която не е представена вече в парламента, но отказа да назове имена. "Казвал съм го милион пъти казвам го за милион и първи път – ако има и най-малко съмнение в доклада по ОВОС, темата “Депо” се затваря. Кой пак нещо не разбра. Така че, да говорим за сериозни неща", се казва още в отговора на дупнишкия градоначалник.

zadupnitsa.com

Print Friendly

2 Коментари на Чимев: Казвам го за милион и първи път. И при най-малко съмнение за доклада по ОВОС, темата „Депо“ в Джерман се затваря!

  1. Кмете, писна ми от това депо да ти кажа. Кво му се връзваш на комунето Тасков. ясен е че си прави политика и кампания, аре стига и ти му върве по гайдата на тоя. Целото жк сме измрели от бунището над нас ама проявяваме търпение. Малумни сме да не знаеме че тия от брюксел дават те така кой къде си иска да прави депо. Аре седнете разберете се, турете го домакин у общината че той има опит като склададжия у Загреб и да крадне що може.

  2. Оставете ги да си събират сами боклука един месец. А догодина като плащат по 200 лева такса за боклук пак че вият като линейки

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien