Чимев и Паргов зарадваха децата и младежите на ЦНСТ „Надежда“ с дарове за Баба Марта

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев, заместникът му Крум Милев, заедно с изпълнителния директор на футболния „Марек“ Иво Паргов, гостуваха на Центъра за настаняване от семеен тип „Надежда“ днес. Общинското ръководство предостави на Центъра най-належащите лекарства и медикаменти, които са изключително необходими на 14-те деца и младежи с увреждания настанени там. Те бяха зарадвани с мартеници, плодове и други дарове от общинското ръководство. „Тези момичета и момчета са част от нас и не трябва да ги игнорираме. Дори напротив-трябва да правим всичко възможно, за да им даряваме повече усмивки. Вярвам, че и много наши съграждани ще бъдат съпричастни със съдбата им и ще помагат според възможностите си“, коментира инж.Чимев.

От ръководството на „Марек“ пък подсигуриха две вратички за минифутбол за момчетата. Иво Паргов изненада всички подарявайки им оригинална топка с логото на Челси, сладкиши и календари на отбора. Той се включи и поигра с най-запалените по футбола момчета, които не се откъснаха и за миг от него. „Гостуваме няколко пъти и ще продължим да го правим и помагаме. Разбрахме се н всеки наш мач в Дупница да идват и подкрепят, защото са част от Марек“, лаконичен бе Паргов.

Центърът бе изграден за по-малко от 12 месеца и от миналата година заработи с пълен капацитет на настанени.

Още по темата : За Коледа от Марек и Актавис зарадваха децата от ЦНСТ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

4 Коментари на Чимев и Паргов зарадваха децата и младежите на ЦНСТ „Надежда“ с дарове за Баба Марта

  1. Радка Крумова // 26.02.2015 в 21:02 // Отговор

    Хиляди благодарности от името на персонала и децата.

  2. Без думи….Жалките политици от рано си почнаха кампанията за местните избори но на гърба на изстрадалите дечица. За да ни излъжат и да продължат да крадат са готови на всичко

  3. една от центъра // 27.02.2015 в 0:16 // Отговор

    А когато се изказвате „подготвени“ дали сте си направили трудът поне да разберете как се е родил този Център, как се е стигнало до тук и каква е целта на всичко това??? Едва ли, защото винаги е било лесно първо да оплюете нещо. И вместо да оплювате, направете нещо добро и дайте пример. Защото вие и мнозина дори не знаете за съществуването на този Център, и не сте дошли да видите какво се върши тук при нас. И че ако не се получава подкрепа от общината този център няма да го има и никога нямаше да се появи. Уви, не бих искала да ви обяснявам повече.

  4. Касабова // 27.02.2015 в 9:30 // Отговор

    Благодарим от сърце и от името на децата на ЦНСТ“Надежда“.Те с нетърпение очакваха да поиграят с гостите.Успяхте да ги зарадвате, особено с новите вратички за футбол и оригиналната топка.Адмирации за кмета инж.Методи Чимев, зам.кмета Крум Милев и Иво Паргов.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien