Чимев и директор в „Актавис“ разговаряха за бъдещето на „Марек“ днес

Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев проведе среща с Радослава Ганозова-Директор “Корпоративни комуникации” в “Актавис България” днес. Тя пристигна по обяд в кметския кабинет, придружавана от изпълнителния директор на клуба и треньор Иво Паргов. Срещата продължи почти 2 часа, а поводът бе стартиращия втори дял от шампионата на България по футбол и бъдещето на “Марек”.

Отборът води с 13 точки пред 3-ия в класирането, като припомням, че първите два в класирането, от лятото ще играят в “А” група. Най-голямата фармацевтична компания в България е основен спонсор на лидерът в “Б” група, а инж. Чимев е вицепрезидент на клуба.

“Това е една от поредицата ни срещи, които предстоят и в следващите дни и седмици. С “Актавис” се работи много лесно и приятно, защото са изключително коректен партньор вече 2 години. Радостното е, че виждам в тяхно лице този партньор, с който заедно работим за развитието на футбола в града ни. Изрично е да казвам, че Дупница е бил винаги спортен град, а марката “Марек” е известна в цяла Европа. Подкрепата на такъв партньор като “Актавис” е много важна и в целите, които сме си поставили – влизане в елита и осигуряването на необходимата тренировъчна и материална база за развитието на детско-юношеската школа, където са ангажирани над 100 деца”, заяви инж. Чимев. “Винаги е удоволствие да се работи с г-н Чимев като представител на Община Дупница. Имахме много ползотворен и конкретен делови разговор относно съвместната ни работа, касаеща ФК “Марек”. От името на “Актавис”, бих искала да споделя, че в лицето на г-н Чимев ние също имаме един изключително коректен партньор”, заяви Ганозова.

Пламен КАЗАКОВ

снимка: Пресцентър Община Дупница

Print Friendly

2 Коментари на Чимев и директор в „Актавис“ разговаряха за бъдещето на „Марек“ днес

  1. Ето това са хубавите новини за нашия любим отбор. Похвално е че най-накрая компания като Актавис погледна сериозно на клуб с традиции известен в цяла Европа. Ние не искаме да сме като Лудогорец, на нас е достатъчно да бъдем фактор в А група. Нека утре на мача да бъдем колкото се може повече и да покажем на хората от Актавис и гн Чимев че не дават парите на вятъра

  2. Николай Донев // 28.02.2014 в 16:36 // Отговор

    Само с усилията на Методи Чимев и Иво Паргов нямаше да успеем да върнем славата на Марек.Радостно е че и от АКТАВИС вече гледат сериозно на нашия отбор.Той е наш и също така техен.От нас феновете могат да очакват подкрепа във всеки мач,от футболистите да играят и да побеждават,което да ни радва,а това е най-голямата и истинска реклама.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien