Чимев готов на референдум за заема

Дупнишкият кмет инж. Методи Чимев изяви желание по време на сесията да се проведе референдум за това да се поема или не облигационния заем. "Нека не забравяме, че нас са ни избрали нашите съграждани и ние трябва да работим за хората и града. Готов съм на вариант за референдум и да си кажат мнението", обяви Чимев по време на дебатите.

Припомняме, че общинското ръководство иска да изтегли облигационният заем, с който да покрие стари задължения в размер на близо 2,5 млн лева, заради високи лихви, да ремонтира за 400 000 лева известната като "Транспортна болница" сграда, която е в окаяно състояние, да ремонтира на същата стойност детската градина в Таушаница за същия размер, да подмени изцяло водопреносната канализация в най-големите квартали на града – ЖК "Бистрица" и ЖК "Дупница" за 1,1 млн лева, да съфинансира проектите по "Зелена градска среда" и "Пречиствателната станция".

Дайте своето мнение по темата в нашата АНКЕТА!

zadupnitsa.com

Print Friendly

5 Коментари на Чимев готов на референдум за заема

  1. Аз искам референдум дали ти да си кмет или не. Аз ще гласувам да не си

  2. Ако това е предвидено да се прави с тези пари значи съветниците са направили голям гаф.Жалко за дупничани

  3. дупничанин // 17.01.2014 в 16:10 // Отговор

    Ама защо не сезират прокоратурата за безобразията и източването на общината от предишното ръководство начело с бившият кмет подлога и част от сегашните подлоги съветници…които сега се прават на много умни а по времето на мутрите съветници стояха мирно и одобряваха кражбите им.Не съм съгласен цялата община да плаща заради тях .

  4. Ние ще си кажеме – искаме болницата да се оправи, искаме водопровода да се смени и не ги щеме тия съветници

  5. Къв референдум бе. Ако беше по умен щеше да има пари в общината а несега да пискаш като ошипана невеста

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Какво коментират хората във форумите за последните скандали в Дупница? Част 2 | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна,

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien