Четири аварии оставиха без вода голяма част от Дупница

Тази сутрин голяма част от Дупница остана без вода. Много хора бяха неприятно сюрпризирани, събуждайки се и разбирайки, че водата е спряла. От ВиК Дупница заявиха, че четири аварии са причина за спиране на водоподаването. Екип на водното дружество, вече е отстранил проблем на ул. „Марин Дринов“, като към обяд работниците са насочени към авария на ул. „Велико Търново“, а след това ще работят и върху останалите две, намиращи се на ул. „Бузлуджа“ и кв. „Бишика“. Същевременно още два ремонта се налагат и в селата Яхиново и Джерман. В днешния неделен ден, екипите са ръководени от главния инженер на ВиК, Йордан Орманков. Читатели на zadupnitsa.com сигнализират, че в централната част на града вода няма вече повече от 24 часа.

Print Friendly

6 Коментари на Четири аварии оставиха без вода голяма част от Дупница

  1. жк Люляк“ е без вода от рано сутринта

  2. Не е вярно вода в централната градска част има,не е спирана !

    • Защо се включвате неподготвени? Вода в центъра на Дупница няма от снощи. Не съм сигурна, че знаете коя е че централна част на града.

  3. Визирам района около черквата СвГеорги и пазара водата не е спирана !

  4. От 22 часа снощи до 12 днес на обяд нямаше капка вода в района на Княз Борис, черквата, полицията и Централна градска част… Явно зомбито се е захранвал с някакви подпочвени или околоплодни води…

  5. Водата по „Батенберг“ спря още снощи към 22ч. а на бас, че в 16ч. ще има вода! винаги така правят, ремонтната група трябва да си напълни часовете, защото така им се плаща. Ако им дадат авариите на акорд, за 2-3часа всичко ще е наред!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien