ЧЕСТИТО! Почетно отличие Неофит Рилски за директора на ОУ „Евлоги Георгиев”

Гергинова (вляво) сдаде управлението на своята заместничка, която ще бъде начело до провеждане на конкурс.

В навечерието на един от най-светлите български празници – Деня на славянската писменост и култура, Радостина Новакова – началник на РУО Кюстендил, връчи Почетно отличие „Неофит Рилски” на директора на дупнишкото ОУ "Евлоги Георгиев" Румяна Гиргинова. За втори път Гиргинова, която е един от водещите директори в областта, става носител на това отличие, с което Министърът на образованието и науката я удостоява „за дългогодишна, цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищно образование”.

evl-georШефката на регионалния инспекторат отбеляза още, че тази награда е споделена, защото педагогическият екип на ОУ „Евлоги Георгиев” работи усилено и постига високи успехи. Тя пожела на всички учители да продължат да работят със същия ентусиазъм и със самочувствие, което заслужават.

Гиргинова благодари за оказаното й доверие и честта да бъде удостоена с това високо отличие. Тя благодари и на педагогическите специалисти от училището, които са един екип от чудесни професионалисти, и заедно с които постигат тези резултати. Пожела им да получат и те такова признание за огромния и благороден труд. От името на целия колектив, по случай Деня на славянската писменост и култура, госпожа Гиргинова подари картина на госпожа Новакова,  като пожела на нея и експертите от РУО творческо вдъхновение.

За проявеното новаторство, креативност и професионализъм, за големия й принос за цялостното развитие на училището, Председателят на училищното настоятелство господин Иво Гърнев, поздрави и благодари на госпожа Румяна Гиргинова от името на учителите и родителите. Той благодари и на госпожа Новакова за оказаното съдействие в един важен момент за училището – изграждането на дългоочакваната пристройка към училището.

Този ден, в който един учител, директор, извел редица ученици към висините на познанието, получи своето признание, стана още по-тържествен, когато учениците от V а клас изненадаха своите учители с цвете в ръка за тяхната всеотдайност! Благодарим Ви!

             Благословени са тези, докоснали се до върховете на знанието! На всички, посветени на образованието и просветителството, на всички българи – Честит празник!

 "Върви, народе възродени, към светла бъднина върви…!”

Print Friendly

3 Коментари на ЧЕСТИТО! Почетно отличие Неофит Рилски за директора на ОУ „Евлоги Георгиев”

  1. Бивш ученик // 28.05.2017 в 4:59 // Отговор

    Напълно заслужено ,да е жива и здрава г-жа Гиргинова и честито!!!

    • Стеф Стоянова // 01.10.2017 в 0:53 // Отговор

      Кой ученик си ти ? Искам да попитам учил ли си скоро там за да видиш как вничката на директорката обижда децата и се разхожда с телефон докато на другите ги събират ? Какво мислиш тъпачетата ще си живеят бейски с другите ще ги третират извън закон?

  2. Дано продажните директорки не изнудват децата да пазаруват от новата лафка в училището която е на Директорката (цензурирано) бивша дружинна по комунистическо ,чрез поставена фирма ..Внимавайте директорици че има София и ще замирише още веднъж ако кажете на детето ми да не си похапва от домашната храна.Оправете си камерите които не работат и не си мислете че друг не ви записва?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien