Чеканска се срещна с жители на Дупница, следващата й приемна с хората в Крайници

Поредната приемна за граждани проведе вчера народният представител от ГЕРБ Радослава Чеканска. По време на приемния ден жители на Дупница и съседните населени места търсиха за съдействие Чеканска по казуси и въпроси от най-различно естество. Имотни и от социален характер бяха най-често поставяните проблеми пред депутата от ГЕРБ. Част от посетилите приемната граждани поговориха с депутата по актуални политически и обществени теми в страната и региона.

Чеканска бе потърсена да съдейства за реализирането на проект "Обичам природата и аз участвам" по ПУДООС. С кандидатстващия проект се предвижда да бъде облагородено част от дворното пространство в едно местно училище.

Да помогне за набирането на средства за болно дете бе другата молба, отправена към народния представител от ГЕРБ. Радослава Чеканска обеща да помогне с каквото е по силите й и по двата казуса.

Следващата планувана приемна на народния представител Чеканска ще бъде в дупнишкото село Крайници. Приемната ще бъде изнесена, за да се улеснят хората от малките населени места да поставят лично, касаещите ги проблемите. Приемният ден за жителите на с. Крайници ще се проведе в началото на другата седмица.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien