бТВ: Новият проект Марек! Случаят обещава да е ексклузивен (ВИДЕО)

След ТВ7 и бТВ излъчи своя материал за феноменът Марек. Макар и в днешния ден, в който бе прекъсната серия от година и 5 месеца без загуба в шампионатен мач. Да загуби може всеки една битка, важното е да спечели войната накрая. А 10-те точки дават тази възможност за по-спокойно бъдеще и изпълняване на целта – А група. Ето как бе представен отборът в най-гледаната телевизия в България.

Всички днес в Дупница са в състояние на трескава възбуда. Причината се крие в Марек. Великолепен футболен патриарх, чиито дом с митична стойност, какъвто е стадион "Бончук" се готви за своето триумфално завръщане в семейството на най-добрите у нас. Пропагандният ефект, широк отзвук и солидна клубна политика станаха възможни и реалност благодарение на двама изключителни професионалисти – първият знаков бизнесмен със солиден имидж в своята сфера, а втория влиятелна фигура от обществения живот в община Дупница с постоянно нарастващ рейтинг. "Какво по-добро да помогнеш на спорта и на хората, които имат нужда. Ще помагаме на Mарек и на Иво Паргов, колкото можем", заяви Илия Пашов – Изпълнителен директор на "Актавис". "Градът и отбора заслужават това място, което заемаме", заяви кметът на Дупница Методи Чимев.

Страховитото доверие в йерархията по етажите на ФК Марек между ръководство и апарат от подчинени, е една от причините нещата тук да се случват постепенно, методично и по правилния начин. Така стигаме и до най-яркия тандем в историята на футбола за най-популярната игра в Дупница. Това са легендите на Марек Сашо Паргов и Стоян Стоянов. Галерията от футболни шедьоври и спортни експонати за ценители не спира дотук.Още за колосалните мечти и адреналина от естествената им реализация с авторитет, какъвто е главния мениджър на тима.

"От 2010 година насам вървим възходящо. Мисля,че резултатите от нашата работа се виждат. Огромно е удоволствието, когато виждам, че има повече деца, които тренират. Еуфорията, която има в града трябва да я прнесем за изграждането на по-добра база за Марек", сподели мениджърът на Марек Ивайло Паргов.

Днес феновете в Дупница са затаили дъх в напрегнато очакване какво ще им донесе новия проект Марек и каква ще е кулминацията с футболното явление, особено ако приключението е истинско и то с положителен знак отпред. Случаят Марек обещава да е ексклузивен отвсякъде!

Гледайте видеото на бТВ ТУК

Още по темата: Филм на News 7

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien