БРАВО: Таксиметров шофьор от Дупница намери в колата си портмоне и го върна

Таксиметровият шофьор от Дупница Милко Георгиев откри в колата си и върна портмонето на възрастна жена, която е закарал в Спешен център – Дупница със силно кръвотечение от носа.

„Бях извикан на адрес в кв. „Бешика” в Дупница. От там взех възрастна клиентка с обилен кръвоизлив от носа и я закарах до Спешния център в Дупница. След курса видях на задната седалка портмоне, само го отворих, не зная колко пари има вътре. Досетих се, че може би е на жената, която последна се вози в моето такси. Открих я във фоайето в Спешен център, тя стискаше носа си с окървавена кърпичка и чакаше да бъде прегледана. Попитах я дали не е изгубила портмонето си, тя отвори дамската си чанта и се притесни, тъй като не го намери в нея.  Разбрах, че портмонето, което намерих в колата си, е нейно, и й го върнах. Радостта й бе голяма”, разказа за случилото се пред „Струма“ 36-годишният мъж.

Репортер на вестника откри жената в частната болница в Дупница. Ето какво сподели тя: „Казвам се Иванка Димитрова. Благодаря на таксиметровия шофьор. В портмонето имах 50 лв., останали ми от пенсията. Вече рядко се намират такива добри хора”.

 

 

 

Print Friendly

2 Коментари на БРАВО: Таксиметров шофьор от Дупница намери в колата си портмоне и го върна

  1. Чудесна новина, толкова рядко можем да чуем за достойна постъпка!

  2. Гражданка // 21.01.2015 в 17:07 // Отговор

    Браво на човека!!!! Значи все пак има идобри и честни хора!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien