БРАВО! Светкавична реакция на КАТ-Дупница/СНИМКИ/

Полицейските служителите от група пътен контрол –Дупница, показаха светкавична реакция днес. Очевидци разказаха, че само 15-минути, след като zadupnitsa.com публикува читателски сигнал за неправилно паркиране в града в района на градинката „Левски“, на улица „Раковска“1, униформените служители са били  вече на мястото и са издирили водача на лекия автомобил. Началникът на КАТ-Дупница Радослав Боюклийски, заяви пред zadupnitsa.com, че на водача на лекия автомобил е съставен акт. Шофьорът на автомобила бе спрял, извършвайки поне няколко нарушения, като най-фрапиращото е, че е паркирано точно върху рампа за инвалиди и на пешеходна пътека. Zadupnitsa.com, от името на своите читатели, благодари за реакцията на полицейските служителите от група пътен контрол –Дупница

Ако искате да ни сигнализирате по различни теми, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

55555555555555IMG_0277 33444

 

Print Friendly

13 Коментари на БРАВО! Светкавична реакция на КАТ-Дупница/СНИМКИ/

 1. Браво наистина. Поздравления и на полицията и реакцията

 2. БРАВО

 3. Е така требва. Браво на Раде

 4. Е защо трябва да е след читателски сигнал или чрез някоя медия къде са ченгетата когато няма сигнали ?!?!?! Иначе браво на тях все пак похвално.

 5. Ууууу порти такива 😉

 6. Ако не е по сигнал,така,като гледаш марката на колата и МОЛ-а зад нея,дали ще им стиска да се заемат без зор? И те горките вече не знаят, на кой бог да се кръстят и на кой цар да се молят, щото всеки с връзки,пък не се знае ,дали утре няма да дойде на власт.Сега вече си имат оправдание-Брат..немаше как…медиите са виновни…

 7. дупничанка // 23.04.2015 в 16:32 // Отговор

  Минах по времето когато полицаят чакаше НАГЛЕЦА да благоволи да си свърши работата,или да си изпие кафенцето в близките барчета…По същото време имаше безброй коли на тротоара срещу Рилски езера.Там е така от години и няма власт,която да се справи с тези водачи…Дупнишка работа!

 8. Инспектор Гаджет // 23.04.2015 в 17:06 // Отговор

  Поздравления!
  Не вярвах, че ще има развитие толкова бързо!
  Наистина поздравления за момчетата от КАТ и техния шеф!

 9. Мистър Пропър // 23.04.2015 в 18:59 // Отговор

  Благодарим ви zadupnitsa.com!!

  нужни сте ни на всички дупничани!
  Продължавайте да отразявате така бързо, адекватно и независимо всички събития в региона!

 10. То па една кОла, но иначе браво на Белия зъб.

 11. Браво на полицията. Така трябва да действат. Дали сайтове ще ги сигнализират или по друг начин, но днес свършиха работа.

 12. Димитров // 24.04.2015 в 8:49 // Отговор

  Много ще се радвам ,ако по този начин действа полицията и при паркирането в тревата на градската градина.Естествено,че нито Вие от zadupnitsa.com ,нито полицията могат да бъдат точно на мястото ,когато има паркирали автомобили в тревата,но се питам какво прави така наречения охранител в градската градина.Едиствено да се крие в стаичката над тоалетните и при хубаво време да се разхожда по алеите.Лично той може да информира и полицията и общината,когато има неправилно паркирани коли,ако не може сам да ги накара да не спират колите си там.За какво му се плаща?!?!Много се оправдават ,че там нямало трева,нормално след като вече повече от година се мачка тревата тя да изсъхне.

 13. Да наистина светкавична реакция, само дето тази кола паркира там от 1 месец и е трябвало някой да им съобщи за да си свършат работата, иначе по цял ден клатят крака или събират витамин Д на Грацката.

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Читатели сигнализират: Вижте поредното абсурдно паркиране в Дупница | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна, Свят, Обя

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien