БРАВО! Над 10 хиляди лева са събраните от Йордановден в Дупница, дариха ги официално за малкия Кристиян

Над 10 хиляди лева са събраните средства от Йордановден, които бяха дарени днес за възстановяването на малкия Кристиян Гусийски от Самораново. Благотворителната кампания на младежите от сдружение "Патриоти Дупница" получи много широк отзвук. "Доволни сме, че към инициативата ни се включиха и хората от Самораново, Крайници и село Бистрица. Ние не сме ги търсили, а самите те изявиха желание да подпомогнат кампанията, за което им благодаря от името на всички. Благодаря и на хората от Дупница, които се включиха в набирането на средствата, с които ще успеем поне малко да помогнем на Кристиян и родителите му", коментира един от членовете на "Патриоти Дупница" Кирил Чакъров.

Връчването на парите стана открито и съвсем официално на пл.Свобода, като представители на Самораново и Крайници бяха дошли да връчат събраните средства, както и кметът на село Бистрица Кирил Огненски. Дори и в минутите преди предаването на парите, бяха дарени още средства, обяви Чакъров.

"Искам да блгодаря на всички хора, които се включиха и ни помогнаха. Благодаря за младежите от "Патриоти Дупница", че предприеха тази кампания, защото парите не са посилни за нас. Сумата е голяма и продължава набирането, но аз съм оптимист, след като виждам, че доброто у хората е все още живо", лаконичен бе бащата Малин Гусийски.

IMG_5731 IMG_5732 IMG_5733 IMG_5734 IMG_5735 IMG_5736 IMG_5737 IMG_5738 IMG_5739

Print Friendly

2 Коментари на БРАВО! Над 10 хиляди лева са събраните от Йордановден в Дупница, дариха ги официално за малкия Кристиян

  1. BRAVO!!! Dobroto otnoshenie vechno da jivee i nikoga da ne umira. Amin

  2. жител на дупница // 16.01.2017 в 21:32 // Отговор

    Браво момчета.Много сте организирани.Браво!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien