БРАВО! Два буса с помощи и провизии потеглиха от Дупница за Мизия (СНИМКИ)

Огромно количество от продукти за първа необходимост – дрехи, одеала, обувки, пакети памперси, консервирани храни, минерална вода и консумативи бяха събрани в рамките на 3 дни от дупничани и днес заминаха за бедстващото население в Мизия. Кампанията на кмета Методи Чимев за набиране на помощи за жителите на града получи широк отзвук и десетки дупничани се включиха в нея. Както вече писахме по наша информация, голямо количество храни са закупили и градоначалникът и заместникът му Крум Милев. Огромното количество помощи пък наложи да бъдат напълнени два буса с провизии.

"Кампанията продължава и в първите дни на следващата седмица. Изненадващо за мен, но от няколко града на страната, включително и Русе получихме обаждания днес, че ще изпратят продукти от първа необходимост. Затова продължаваме кампанията", обясни Милев. "Искам да благодаря на всички, които се включиха и помогнаха. В тези тежки мигове за хората в Мизия, трябва да помогне всеки от нас с каквото може. Това трябва да се приеме като дълг", лаконичен бе Чимев.

С извозването на продуктите до Мизия пък се зае куриерската фирма "Европът", която е обявила безплатно транспортиране от всяка точка на страна до бедстващите градове и села.

zadupnitsa.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

2 Коментари на БРАВО! Два буса с помощи и провизии потеглиха от Дупница за Мизия (СНИМКИ)

  1. Гледах по телевизията че имало недостиг на вода, защото била мръсна и се опасяват че е вече заразна. Айде който може да закупиме по един-два стека вода и у общината после да я закарат

  2. BRAVO NA VSIBHKI. AZ SE IZLOJIH NO SEGA 6TE NAVAKSAM I KOMPENSIRAM

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien