Борисов връща на работа уволнена чистачка от Дупница с висше по ядрена енергетика!!!

Инж. Даниела Борисова от Дупница, с две висши, едното – по ядрена енергетика, самотна майка с болно дете. Работи като чистачка, откъдето е уволнена от назначените от нови ръководители в “Напоителни системи”.

333

Друга – Татяна Ковачева от Враца, с 91% инвалидност, спечелила конкурс в областната управа на Враца, е уволнена от новата областна управителка в деня на инвалида – 6 дни преди изтичане на изпитателния ѝ срок и без да се поинтересуват как работи. Трогателните истории – тези и още три, разказа от парламентарната трибуна соцдепутатът Мая Манолова на премиера Бойко Борисов. А въпросните 5 жени бяха по това време в парламента. На това Борисов реагира мигновено: “Дайте тези хора и ще чуете после как съм се отнесъл.” Но и предупреди: “Лично ще проверя как е възможно във вашия мандат на жената с две висши да не ѝ намерите работа и да я направите чистачка. Ще проявя разбиране за назначаването на тези хора.” И премиерът остави началника на кабинета си Анжелина Тотева да запише данните на уволнените. “Съветвам и министрите, и депутатите – не е правилно това отношение с човешките съдби, не може животът им да протича на 4 г. – 4 г. да живеят, после 4 да се мъчат”, предупреди Борисов. Лично той спрял поне 300 назначения, предложени му от ГЕРБ, където имало силно недоволство от заварени кадри, които остават, и от такива, назначени от партньорите. Но Борисов дал пълна свобода на министрите да изберат екипа си така, че да постигат резултат. Защото “това е коалицията”, а и както казвал дядо му: “С чужди коне трудно се оре.”/източник 24 часа

Print Friendly

3 Коментари на Борисов връща на работа уволнена чистачка от Дупница с висше по ядрена енергетика!!!

  1. инж. Миро Борисов // 02.04.2015 в 10:47 // Отговор

    …а си спомням и времето когато Дани Борисова беше председател на Студентския съвет в Техническия университет в София… Докъде я докара демокрацията, а?

  2. МАРЕКЧАНИН // 03.04.2015 в 10:15 // Отговор

    Областната управителка дето е уволнила жената инвалид Господ ще я накаже!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien