Бойко Борисов във Фейсбук: Крайно неудовлетворен съм от подготовката на Реформаторите

„Крайно съм неудовлетворен от подготовката на Реформаторския блок за днешните консултации. Разбирам, че не само като политическа рамка, но по много от темите те въобще не са били подготвени, защото тук не става въпрос за теоретично писане на програма, а за това, че след няколко дни трябва да има работещо правителство, което да е ясно, поименно, разписано със споделена отговорност, с личности, които да го правят". Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук след приключването на консултациите с Реформаторите вчера. „Вече 10 дни след изборите ние се занимаваме с въпроса ‪“‎КОЙ‬“. Вчера ясно и категорично заявихме, че заради "КОЙ" ДПС не е приемлива партия за подкрепа на ГЕРБ. Нещо повече, #КОЙ беше назначен от Орешарски, Станишев и Местан, с подкрепата на Волен Сидеров. И ние една година яростно се противопоставяхме на този модел и благодарение на това правителството падна. Всеки средно грамотен човек вижда това", допълва Борисов. Според него Реформаторите се показали като нестабилен организационен партньор:„Още с нарушаването на формулата за преговорен екип, увеличавайки броя на хората от Реформаторския блок, те показаха, че са нестабилен организационен партньор. А изпращането на Трайков, който беше сменен от мен заради несправяне с работата и проблеми в енергетиката, си е видна провокация и опит да се торпилират преговорите от самото начало. Капката оптимизъм, която все още имам, е, че г-н Москов многократно повтори, че са готови на всичко, за да гарантират, че са единен политически субект и да продължат преговорите. Аз съм диалогичен човек и въпреки тенденциозните обиди от реформаторите и сателитните им медии, съм готов да продължа и да изпратя преговорен екип отново, ако те съумеят да се организират, започнат да говорят за реално управление и спрат следизборната си пропаганда. Изборите свършиха, хората очакват управление, очакват да видят кои са хората, които ще водят държавата напред, а не голи теории", пише още DarikNews.bg

Print Friendly

3 Коментари на Бойко Борисов във Фейсбук: Крайно неудовлетворен съм от подготовката на Реформаторите

  1. …Празни мисли на един празен човек!!!

  2. За Работещо правителство
    Всеки гласувал „За“ е избрал своето лично предпочитание за успешна политика на утвърдени Имена в политическия живот на страната ни.
    Думата“Обединение“ има смисъл,когато всички носещи пряка отговорност за
    постигане на очакваните резултати се ръководят от екипна и делова дейност.
    Страната ни се нуждае от смислени управници във всеки сектор на заеманата длъжност.Постиженията са очевидни ,когато те дават целия си делови потенциал за излизане от състоянието „Кой“ и преминават в действие“Силни сме,когато мислим и работим заедно“.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien