Благотворителен коледен концерт подкрепя общинското Детско отделение в Дупница

Депутатът от БСП лява България за Кюстендилска област Иван Ибришимов с подкрепата на Сдружение „Знание, успех и промяна” и телевизия „Запад” организрат Благотворителен коледен концерт в подкрепа на общинското Детско отделение.

Концертът ще се състои на 22 декември в залата на ОбДТ „Невена Коканова” Дупница от 18.30 ч. В него ще се включат известните дупнишки оперни величия: Арон Аронов, Диман Панчев, Георги Петров, под акомпаниметна на талантливата дупнишка пианистка Кина Околийска. В програмата ще вземат участие, още, и нашумели български цигулари.

„Събраните средства ще бъдат дарени на общинското Детско отделение. Това е един малък жест, който искаме да направим към него. Знаете, че то обслужва децата от целия регион, но за съжаление пострада от реформата на министър Москов, като беше съкратен легловия фонд на половина. След концерта сумата ще бъде дарена , или по преценка, ще бъде закупена апаратура и обзавеждане за отделението ”, това обяви на пресконференция, днес, депутатът Иван Ибришимов.

Билети ще се продават на касата на местния театър. Те ще бъдат на стойност 7 лв. Всеки, който желае да бъде съпричастен към каузата може да закупи билет след 1 декември. Ибришимов обяви, че са подготвени и покани на стойност  50 лв. за фирми, които ще имат възможност да подкрепят благотворителния концерт с по-голяма сума.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien