BILLA България откри своя първи магазин в Дупница

Днес отвори врати първият магазин на BILLA в град Дупница. Обектът се намира в модерния търговски парк Retail Park Дупница и се простира върху 785 кв. м. търговска площ. „Щастливи сме, че откриваме първия си магазин в Дупница. В него нашите клиенти ще открият богат асортимент от разнообразни предложения. Вярваме, че потребителите ще се възползват с удоволствие от предоставената възможност за приятно пазаруване, тъкмо в момент, в който наближават най-светлите празници в календара“, сподели Норберт Мисбрандт, управител на BILLA България.
Правейки тази важна стъпка, BILLA България открива 36 нови работни места в града за служители, които се присъединяват към екипите, наброяващи повече от 4500 души на територията на цялата страна. Инвестицията в обекта е на стойност 1,5 млн. лева.
Кметът на Дупница инж.Методи Чимев, зам.кметът Крум Милев бяха официални гости на откриването. Отец Георги Паликарски отслужи водосвет за здраве и късмет, след което бе официално прерязана лентата на търговския магазин.

Print Friendly

3 Коментари на BILLA България откри своя първи магазин в Дупница

  1. Иван Стоилов // 27.11.2020 в 10:41 // Отговор

    А защо никой не смее да проговори, за ликвидираните /изгребани/ диги с височина 10 метра,там където река Отвица се влива в река Джерман?Тези диги спасяваха от наводнения всички домове и имоти на хората ,които живеят по улица „Клокотница“ и началото на улица „Отовица“.На мястото на изгребаните и ликвидирани диги,щяло да се строи детска площадка точно до бреговете на реките.Тъкмо по-лесно,ако някое дете си изтърколи топката в реките,та по -лесно да се удави.Назад във времето има такива поне 2 смъртни случая с деца,ама нали са се удавили по времето на КОМУНИЗМА,та никой вече не ги помни.То и затова бяха построени тези диги.Да напомням ли за голямото наводнение от преди 7-8 години,когато реката заля къщите при бившата „лимонадена фабрика“,но тогава тези диги ни спасиха нас.Къде е гражданска защита?Ами няма я:)))А кмета като отреза лентите на Била отпред,защо не мина отзад на „модерната“ сграда да провери как върви строежа на детската площадка и да ги пита къде са дигите?

  2. Бате Гойко // 27.11.2020 в 17:10 // Отговор

    Братя Галеви откато избегаха от Дупницу всички вериги отвориха магазини.

  3. E кое му е лошото в случая ?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien