БЕЗРАБОТИЦА ЛИ?! Няма мераклии за работа в Дупница по проект финансиран от Световната банка

Липсват кандидати за няколко позиции по проект на Община Дупница "Интегрирани социални политики за предоставяне на алтернативни услуги, целящи социално включване в община Дупница", информират от общинския пресцентър. На фона на безработицата в България, това е доста смущаващ факт, още повече, че финансирането е от Световната банка.
Свободните позиции са за психолог, социален работник, логопед, специален педагог и медиатор, а сроковете на консултантските договори са за 12 месеца. Задължително условие е кандидатите да имат по 2 години стаж по специалността, като специалистите може да са работещи и в момента, но да не са към държавни и общински структури, обясниха от администрацията. Само за позицията "Медиатор" изискването е да бъде родител на дете с увреждания, който ще трябва да консултира семейства, които отскоро са разбрали, че децата им имат специални образователни потребности. Крайните срокове за подаване на документи са до 15 август, а само за специален педагог до 14-и.

zadupnitsa.com

Print Friendly

4 Коментари на БЕЗРАБОТИЦА ЛИ?! Няма мераклии за работа в Дупница по проект финансиран от Световната банка

  1. Работни места за психолог, социален работник, логопед, специален педагог и медиатор и то с 2 години стаж. А за НЕ психолог, НЕ социален работник, НЕ логопед, НЕ специален педагок има?

  2. ми чети бе // 06.08.2014 в 16:16 // Отговор

    Ми чети и други сайтове бе. Който проявява интерес търси и други източници. Четох в друга община за този проект между 800 и 1500 лева на месец

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien