Бат’Сали: Дупница и Кюстендил не са България. Оставам депутат

Не съм готов да се откажа от депутатското си място. Кюстендил и Дупница не са цяла България. Това заяви Александър Методиев, по-известен като Бат Сали.

Защо да се отказвам от депутатското място. Не усещате ли, че тези протести са платени? Вероятно вие знаете кой ги плаща, обърна се към журналистите Методиев. Чувствам се дискриминиран от тези, които протестират срещу мен. Протестите бяха устроени, защото спрях кранчето за купуване на гласове, те са срещу циганина Александър Методиев, заяви още Методиев. 

Днес в София имаше поне 1000 души на протест в София, за да поискат Методиев да не се заклева като депутат от Кюстендилски регион. Протестите в Дупница с блокиране на Е-79 също продължават. Александър Методиев беше избран с 800 гласа в региона, но влиза в парламента заради преразпределение на гласовете от чужбина.

Ако Бат Сали не се оттегли, искаме мажоритарни избори", закани се един от протестиращите. "Не може така, не става – парашутисти има само на летището. Законът е грешен, да не кажа налудничав", добави друг. "Омръзна ни – как един ром, избран от група турци, влезе в Народното събрание – нещо трябва да се промени", каза трети.

zadupnitsa.com

Print Friendly

5 Коментари на Бат’Сали: Дупница и Кюстендил не са България. Оставам депутат

  1. Глей глей къв е ром и апетитен

  2. Що за БЕЗОЧИЕ ?!?

  3. драгана петрова // 28.10.2014 в 10:55 // Отговор

    Позор, това ли е лицето на един депутат!

  4. Как ще се откаже да бъде депутат този човек, като ще спре неговото финансово кранче?

  5. Гледайте, стар ходещ сапун, избягал от там където трябва да бъде! 😀 😀

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien