Бариерата на частната болница в Дупница е незаконна, от Общината им съставиха акт

Бариерата, поставена на входа на частната болница в Дупница е незаконна. Това показва проверка, направена от служители в общинска администрация, информират от пресцентъра на кметството. "Направената констатация е, че тя е нерегламентирано поставена и ограничава безпрепятствения достъп до МБАЛ. Днес (23.03.2015 г) от Община Дупница е съставен и връчен акт на представител на МБАЛ "Св.Иван Рилски 2003", подписан от кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев", заявиха от администрацията.

chimevВ 3-дневен срок, ръководството на болничното заведение има право на възражение до кмета. След изтичането на този срок, и ако евентуалната жалба бъде отхвърлена, ще бъде съставено наказателно постановление в едномесечен срок. Ако възражението бъде отхвърлено, бариерата трябва да бъде премахната от собствениците.

От НАП пък ще трябва да се произнесат дали е законно събирането на такси за престой на автомобили или не. Припомняме, че от десетина дни се заплаща такса в размер на 2 лева на час, след първоначален 20-минутен гратисен период.

Print Friendly

8 Коментари на Бариерата на частната болница в Дупница е незаконна, от Общината им съставиха акт

 1. Срам, срам, срам. Костадинов и Лефтеров веднага оставки от общински съвет, да си вземат и изтривалката Попниколов

 2. гражданин // 23.03.2015 в 13:07 // Отговор

  Съгласна съм. Тримата да напуснат общински съвет. Затова ли са избрани-да крадат от хората по този мизерен и вулгарен начин. Това е безсрамие. ОСТАВКА

 3. И ВИЕ В САЙТА СТЕ БОКЛУЦИ КАТО ТИЯ АЙДУЦИ У ЧАСТНАТА БОЛНИЦА.ЩО НЕ НАПИШРТЕ ЧЕ КОЦЕ И ЛЕФТЕРОВ СА СОВСТВЕНИЦИ А МАТЕЙ Е НА ЗАПЛАТА ПРИ ТЕХ.

 4. сега да върнат парите на хората и да им разпорат свинксерите на тия идиоти

 5. Айде питайте Ени и Коце дерибеите са да видиме какво ще обяснат. Крадци и престъпници

 6. В нашия град,за да се свърши нещо полезно за хората или да се спазват закони , трябва някои в общинския съвет да са „на нож“ и вече става интересно.Тогава разбираме,че еди кое си не било правилно или че сме имали право на нещо или че не трябвало да ни съдират кожите за трето.Иначе е „аз на тебе,ти на мене“.

 7. Коце и са кво, чисти ръце искаше, а ти и ръцете на лефтеров сте се оцапали с лайна. Бариери, такси, паркинги. Мекерета тъпунгери и алчни копелета. Крадци мръсни. Да ви нема

 8. Андреева // 24.03.2015 в 1:45 // Отговор

  Убедена съм,че това е без знанието на г-н Костадинов.Кмета го е страх от него,че вижда в негово лице един достоен и открит мъж и е поискал тази проверка.Ще видите че ще се окаже абсолютен блъф.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien