Бареков кани в Бобов дол БНТ, bTV и Нова ТВ

„С гордост представлявам работещата класа в България в лицето на миньорското съсловие“. Това заяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. „Аз и Светлин Танчев бяхме единствените политици, които внесоха закон за ранното пенсиониране на миньорите и другите професии от Първа категория труд. Сега работим за достойни работни заплати на заетите в енергетиката“, каза още Бареков. Той заяви, че кани в Бобов дол и в другите рудници в страната БНТ, bTV и Нова телевизия да отразят всяка негова дума и действие. „Предпочитам да стискам грубите ръце на българските миньори, отколкото нежните ръце на „интелигентните и красиви” протестиращи“, коментира Бареков., цитиран от offnews.bg. „Всички говорят за цената на тока, а именно благодарение на тежкия миньорски труд в рудодобива домовете на българите са светли и топли. Патриот е не този, който се тупа в гърдите, а който слиза под земята, за да работи в недрата на родината“, допълни лидерът на ББЦ.
Вчера Партия „ЛИДЕР“ влезе в коалиция „България без цензура“. Формацията подписа коалиционно споразумение час преди политическият съюз около Николай Бареков да се регистрира в ЦИК.

Print Friendly

7 Коментари на Бареков кани в Бобов дол БНТ, bTV и Нова ТВ

  1. Ето такова трябва да бъде отношението към хората от работещата сфера!

  2. Бареков е един от малкото, които мислят за своя народ!

  3. Бареков е много земен човек! Винаги е до хората и са запознава с проблемите от първа ръка!

  4. Въведете името на автора // 19.08.2014 в 16:08 // Отговор

    Към Иван, Калин и Женя ясно се вижда ,че сте един и същ платен писач.

  5. Христо Ковачки купува гласове за БСП от собствените си работници. Това заяви на пресконференция във Варна лидерът на ПП „България без цензура” Николай Бареков, предаде „Фокус”.„Какво социално има в една социална партия, която разчита на един олигарх, който не плаща заплати и три месеца преди изборите не е дал заплати на работниците си, след което им казва, че ще им даде по 100 лв. ако гласуват за определена партия”, каза Бареков

  6. Съжалявам го човечеца -а няма и кой да го освидетелства като психично болен,-„Докато умните се наумуват, лудите се налудуват“. Системата, обаче, е такава. Няма друга. Не вкарват в затвор за виц и всеки може да си говори глупости. Пак е форма на демокрация. Не била мръднала политиката. Мръднала е и още как! Дори психически е мръднала, ако питате мен.

  7. Бареков е най-големия лъжец от свички политици до сега

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien