„Балканфарма“-Дупница с нов директор

Дългогодишният изпълнителен директор на фармацевтичния завод "Балканфарма" в Дупница Иван Урумов от скоро напусна компанията "Тева" и пое по нов път в своята кариера. Най-големият завод в региона вече има нов директор – Гади Мукомолов.

"Г-н Мукомолов към момента е в период на преход към новата му роля като Изпълнителен директор на завода в Дупница. Той се подготвя да се премести в Дупница през първото тримесечие на 2020 година", информират от пресцентъра на компанията.

Мукомолов се присъединява към Teva през 2013 г., като преди да заеме поста Изпълнителен директор на завода в Дупница, той е ръководил завода на Тева Ашдод в Израел. Новият директор има бакалавърска степен по „Индустриално инженерство и управление“ и магистърска степен по „Бизнес администрация“ от университета „Бен Гурион“ в Негев (Израел).

"Заводът на Тева в Дупница остава важна част от корпоративната производствена структура на компанията. В резултат на мащабна инвестиционна програма през последните 15 години, заводът в Дупница е един от най-модерните фармацевтични заводи в Европа за производство на твърди лекарствени форми. Заводът на Тева в Дупница е лицензиран от Изпълнителната агенция по лекарствата на България (ИАЛ), валидна за страните от Европейския съюз, от Агенцията по храните и лекарствата на САЩ (FDA), от регулаторните агенции на Австралия (TGA), Бразилия (ANVISA), Южна Африка (MCC), Турция, Русия и др. Производствената прoдукция се реализира в над 58 държави в Европа, Северна Америка, Канада, Азия, Южна Африка, Австралия и Нова Зеландия", допълват от пресофиса на компанията.

Print Friendly

2 Коментари на „Балканфарма“-Дупница с нов директор

  1. жител на дупница // 03.12.2019 в 22:01 // Отговор

    Браво. А знаети ли че на този директор Гади Мукомолов постиженията в кариерата му са закриването и ликвидацията на предприятия и заводи в бранша ??? Дано не се случи и в Балканфарма Дупница това .

  2. Ще ви стане гадно

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien