Бъдете много наблюдателни, докато вървите. Оглеждайте се, моли Валентин Георгиев


И вчерашното издирване на красавицата Валентина Георгиева от Бургас не даде резултат. Приятели и близки на младата жена организираха обхождане на плажната ивица от Отманли до Созопол.

Отчаян, приятелят на Валя написа:
„Обръщам се към всички. Валентина не е намерена в морето днес на 25 април 2014 г. Моля ви да бъдете много наблюдателни, докато вървите. Оглеждайте се. Имам силно чувство, че тя е жива и здрава”, пише Валентин Георгиев на страницата си във Фейсбук, където го подкрепят десетки интернет потребители. 

Припомняме: Според неясното съобщение от РДВР-Бургас, полицията изключва Валя да е била убита или пък да е изведена извън страната, както и да е отвлечена в страната. Както БЛИЦ съобщи, медсестрата живеела с приятеля си на семейни начала в родната й къща в квартал Лозово. Майката на Валя – Пенка от години е в Австрия, а баща й Иван е пенсиониран работник от ЛУКОЙЛ-Нефтохим. 
Приятелят на Валя е полицай. Двамата били доста време заедно и дори планирали скоро да правят сватба. На никому не е известно да са имали конфликти. Валя е в неизвестност от вторник вечерта. Късно през нощта тя извикала такси и тръгнала към Бургас. Наредила на шофьора да я закара до входа на Морската градина, след което следите й се губят.

Print Friendly

1 Коментар на Бъдете много наблюдателни, докато вървите. Оглеждайте се, моли Валентин Георгиев

  1. Дано по-скоро се върне момичето невредимо..какво става,как се живее с тази мисъл и липса:-(

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien