Авария остави голям квартал в Дупница без вода от вчера

Сериозна авария на водопроводната мрежа в района на Гиздова махала остави голям район без вода. Живеещите в ж.к. "Люляк" и района около бившите казарми са без вода от снощи. "Да, получихме сигнала и веднага съм изпратил аварийните ни групи, които работят по отстраняването. Никак не е лека аварията и ще се наложи поне още няколко часа работа днес, но в следобедните часове ще бъде възстановено водоподаването", обясни шефът на ВиК Илия Илиев.

Незначителни ремотни дейности се извършват и по селата Тополница и Самораново, където работници на водното дружество работят по отстраняването на аварии.

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Авария остави голям квартал в Дупница без вода от вчера

  1. Веска Ненкова // 20.05.2014 в 16:37 // Отговор

    Аз незнам защо в тази Дупница не се вземе решение да се подмени целиа водопровод на града. В този град откакто помня по крайните квартали лятно време е без вода. Аз живея в кв, Ценеви в по високия край и лятно време е страшна мизерия. В кой век живеем? Ниакаде по света това нещо не се допуска. В щатите сам от 17 години и 1 ден не сам останала без вода. Ако има авария ни предупреждават за колко часа ще ще въде спряна водата. А в Дупница управляващите господа там където живеят имат вода и много не ги е еня за другите. Всяка година лятото се прибирам за около месец и винаги едно и също. Ходене по мъките хубавите ни къщи започват да смърдат и никой не си помръдва пръста. Докога. Защо не се оправи този провлем с тази вода в тази Дупница. Докога ще чакаме?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien