АРОГАНТНО! Наглият кравар от Самораново се жали в полицията, че бил заплашван

Наглият кравар от село Самораново, който тормози от години своите съселяни със свободното пускане на крави и бикове на стадиона, детската и спортната площадка прояви невероятна арогантност. Фермерът е пуснал жалби в полицията, както срещу кмета на селото Райна Александрова, така и срещу няколко други жители на селото, че са го заплашвали.

Въпросният кравар от 2013 година не се съобразява с Наредбите и законите въпреки няколкото предписания и финансови санкции, които не плаща. Това лято обаче, ситуацията излезе от контрол. Община Дупница финансира изграждането на спортен комплекс в Самораново с футболно игрище – затревено и изкуствено, игрище за плащеж волейбол и баскетбол, изкуствено езеро, външен фитнес и детски кът, който е изключително посетен особено вечерно време от десетки родители и деца. Свободното пускане на кравите и биковете в непосредсвена близост до съоръженията обаче създава сериозна опасност за здравето и живота на хората.

Последната проверка, която му бе направена с редица предписания от няколко институции бе през миналата седмица. В крайна сметка от Община Дупница взеха крайни мерки и предадоха цялата преписка за наглия кравар на прокуратурата.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien