Анжело Кючуков: Бъдещето на Марек е в местните момчета. Трябва да мислим за школата си, а не толкова за А-група.

Феновете на Марек организират среща с футболистите и ръководството на футболния клуб. В сряда от 17:00 часа на стадион Бончук ще се проведе дебат относно бъдещето на клуба и ще бъдат обсъдени резултатите до момента. Zadupnitsa.com потърси за коментар по темата Анжело Кючуков, бивш футболист и треньор на Марек, който сега работи в ДЮШ на клуба.

–   Г-н Кючуков, как ще коментирате представянето на Марек в А-група?

–   Представянето е по-добро от това което аз очаквах, като точков актив. В Марек има само няколко футболисти, които могат да играят успешно в А-група, на останалите тавана им е Б-група, без да ги обиждам. Това са възможностите ни в момента. Някои твърдят, че А-група е слаба, но и за това ниво са нужни играчи. Сега слушам какви ли не обвинения и много твърдят, че са разочаровани, но явно не искат да проумеят реалността, а тя е, че не сме са А-група. Да, Марек не играе добре, но с този потенциал толкова. Феновете правилно искат разговор за бъдещето на клуба, но в този момент трябва да се обединим и всички да работим за това бъдеще. Това което се постигна до тук е направено с много труд и трябва да продължим, но след като си направим изводите. Скандали не ни трябват.

–   Какво трябва да се промени?

–    Нека повторя отново. Първо трябва да разберем, че не сме за А-група в този и вид от 12 отбора и с оглед състоянието на Марек. На нас ни липсват не само футболисти, но и куп други неща. Според мен вече трябва да се замислим сериозно за следващия сезон, който ще бъде в Б-група. Трябва да започнем да обиграваме отбор за втория ешалон съставен от млади футболисти, такива които искат да играят за Марек. Тези които искат само пари да ги търсят другаде. Клубът трябва да оцелее финансово и спокойно в Б-група да развием и школата си, да изградим база, да създадем наши футболисти и когато всичко това стане и ако има пари вече да мислим за А-група. Сега не бяхме готови.

–    Трябва ли да има рокади в клуба?

–    Зависи какви. Според мен треньор трябва да бъде Янек Кючуков. Сега много хора ще кажат, че говоря това защото ми е братовчед, но не е така. Янек има нужните качества и най-вече хъс за работа. Мойте уважения към Тенчо Тенев, но той не е от тук, не познава обстановката и не мисля, че е подходящ. Янек може да постигне много с млади момчета. Иво Паргов прави всичко по силите си, за да осигури финансиране и да създаде организация в клуба, но не може сам да се справи със всичко, трябва да му се помага.

–      Какви са плановете на Анжело Кючуков?

–      Те са свързани с школата на клуба. Искам да се занимавам с децата. Всички видяха как един турнир в Швеция повдигна самочувствието на дечицата и запали още много да се запишат в школата. Благодаря още един път на Актавис за това което сториха. Ако оправим базата си и продължим да работим упорито с децата след време те ще ни донесат много радости. Бъдещето на Марек е в местните момчета. Сега трябва да мислим за школата си, а не толкова за А-група.

 

Print Friendly

6 Коментари на Анжело Кючуков: Бъдещето на Марек е в местните момчета. Трябва да мислим за школата си, а не толкова за А-група.

  1. Анжело какво си тръгнал да обясняваш на невежи идиоти за футбол.Те си знаят А група и тва е.У Дупница всички са специалисти по футбол.Общоизвестно е че бъдещето е в местните кадри но трудно може да го разберат капацитетите у градо

  2. Kockata i Marti sa nai-dobrite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  3. Ianek e zlobno i gadno sashtestvo. Toi ne e uspial nito kato futbulit, nito shte uspee kato trenior, zashtoto e martva dushica. Pargov samo toia ne go dopuskai , che nego nikoi ne go obicha i uvajava, no ti go znaesh nai dobre, te i do dnes s brachet mu ne spirat da te huliat zad garba ti vapreki , che im dade hlab v racete.

  4. Ianek e zlobno i gadno sashtestvo. Toi ne e uspial nito kato futbulit, nito shte uspee kato trenior, zashtoto e martva dushica. Pargov samo toia ne go dopuskai , che nego nikoi ne go obicha i uvajava, no ti go znaesh nai dobre, te i do dnes s brachet mu ne spirat da te huliat zad garba ti vapreki , che im dade hlab v racete.Uspeh IVO

  5. KOCIII TI SI MLADATA NADEJDA

  6. разочарован родител // 12.11.2014 в 13:12 // Отговор

    Братовчедите Кючукови, преди време доведоха до депресия сина ми,като му дадоха да разбере,че не става за футболист.Детето много страдаше и плачеше…Успях с много агитации да го запиша при Борката Кръстев.Сега е един от титулярите на всички мачове,дори е имало интерес към него от националния отбор за неговата възраст.Така че,когато се дават съвети да се мисли дали имаш право,или се философства просто за да се правиш на значим.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien