„Ангелските гласове“ от „АртПоп“-Дупница с два медала от международен фестивал в София

Дупнишките деца на сцената на конкурса.

С поредни награди се върнаха от 13-ото издание на Международният фестивал на изкуствата „КРЪСТОПЪТ НА МУЗИТЕ“ талантите от "АртПоп"-Дупница. Домакин на конкурса в уикенда бе София и участие взеха 460 деца от Сърбия, Италия, Русия и България и се провежда под патронажа на Министерство на културата. Освен наградите, дупнишките деца спечелиха правото и да пеят на гала-концерта, който ще се проведе в Националния дворец на културата. 

Журито пък бе изпълнено с известни личности от музикалния бранш – Етиен Леви, Развигор Попов, Мими Иванова, Микеле Пома (Ита), Дария Пескова (Рус), както и от Беларус и Македония

С два медала и много усмивки си тръгнаха децата от

С два медала и много усмивки си тръгнаха децата от „АртПоп“.

АртПоп участва в две от категориите до 15 години и 15-19 години. Именно големите грабнаха златен медал и диплома с изпълненията си на три гласа на "Седем дни" и "Нека с теб', а малките взеха сребърен медал, с "Нищо случайно" И "Touch" на два гласа.

"Изключително доволни сме от фестивала, защото в жестока конкуренция постигнахме такива успехи. Журито и22554820_1144038035730025_7364442587988778403_n зрителите много ни харесаха. Имахме възможност да разговаряме продължително с Етиен Леви, който след похвалите ни даде и много ценни съвети. "АртПоп" все по-успешно присъства на картата на вокалните школи в България и ще се стремим да затвърдим тези си позиции", коментира вокалния ръководител на школата Таня Камбурова.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien