Акция в Дупница: „Дари от твоето дете, на дете в нужда“. НЕКА ПОМОГНЕМ!

Инициативния комитет за хора с увреждания подема поредната си кампания в Дупница. Тя ще бъде под надслов: "Дари от твоето дете на дете в нужда". Идеята е да бъдат събрани дрехи и обувки за настанените в Центъра за настаняване от семеен тип "Надежда". "Искаме и трябва да помагаме на тези деца в Центъра. Затова молбата ни, и апела е фирми, които произвеждат и продават такива дрехи и обувки, граждани и разбира се, всеки който иска да помогне, да го направи. От Община Дупница ни предоставиха помещение, където да събираме дареното и впоследствие да бъдат комплектовани. Акцията ще продължи до 31 май. Дарете на децата ни", призова Надя Борисова от Инициативния комитет.
Всеки желаещ да се включи може да го направи като се обърне към Йордан Ушанов в клуба на инвалида, който се намира в старата поликлиника. Дрехите да бъдат чисти, подредени и с опис, за да има пълна яснота на всичко получено и раздадено впоследствие, уточняват от пресцентъра на Общината. Няма ограничение за възраст, тъй като всичко е за деца, но с приоритет са обувки от 36 номер до 42 (за настанените в ЦНСТ), както и памперси (за възрастни с размери S и М).

За повече информация и контакт :Йордан Ушанов: 0899 82 99 25 и Надя Борисова: 0896 80 60 05

Print Friendly

2 Коментари на Акция в Дупница: „Дари от твоето дете, на дете в нужда“. НЕКА ПОМОГНЕМ!

  1. От името на целия колектив, децата и лично мое име – сърдечно Ви благодаря.

  2. Нека покажем съпричастност и помогнем. Всеки има дрехи на децата си, които не сме използвали и седят ей така. Да се включим активно и дарим малко усмивки на децата

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien