„Актавис“ на второ място в класацията „Работодател на годината“ 2014

Актавис ЕАД зае престижното второ място в категория „Средни и големи компании“ в класацията „Работодател на годината 2014“ в годишно проучване на консултанската компания Aon Hewitt. Актавис е единствената фармацевтична компания сред най-добрите работодатели в класацията, в резултат на високи резултати от проучване удовлетвореността на служителите на компанията.

Сред най-силните страни на търговската компания на Актавис в България, служителите са посочили силния корпоративен имидж, динамичното развитие на Актавис, ценните инициативи, свързани с корпоративната социална отговорност. Служителите споделят в проучването, че оценяват високо възможността да работят за голяма, динамична, развиваща се международна компания с висок имидж и доказана корпоративна социална отговорност.

Наградата беше връчена в рамките на специална церемония. От името на Актавис, отличието беше прието от Екатерина Костуркова – директор „Човешки ресурси“ Актавис ЕАД.

По повод високото признание на Актавис като най-предпочитан работодател във фармацевтичната индустрия в България, г-н Илия Пашов – Изпълнителен директор на Актавис ЕАД споделя: „Актавис е една от най-бързо развиващите се фармацевтични компании в световен мащаб. В началото на тази седмица Актавис обяви своето намерение да придобие още една голяма американска компания, което ще ни постави в ТОП 10 на лидерите в световния фармацевтичен бранш. В България 350 служители на Актавис са заети с дейности, свързани с продажби, маркетинг и корпоративни функции. Именно на тях дължим високата оценка, която компанията ни получава като отличен работодател и аз сърдечно им благодаря!

Актавис се променя, динамиката в наша работа се чувства изключително силно, a една промяна се осъществява най-вече от хората, от тяхното разбиране да се променят и готовността да работят на високи обороти.

Ето защо тази награда и факта, че Актавис е единствената фармацевтична компания, която получава приза „Най-добър работодател за 2014 г.“ сред всички наградени компании, са изключително важен и ценен успех за нас. Тя показва, че нашите служители имат разбирането, приемат промяната, работят в единен екип.

Не на последно място бих желал да отбележа, че второ място „Работодател на годината 2014“ в категория „Средни и големи предприятия в България“ доказва, че Актавис, като най-голямата фармацевтична компания в България, продължава успешно да инвестира в своите служители.
Тази висока оценка на служителите ни и признанието, което получаваме за нашите общи усилия, прави наградата още по-ценна“.

Напомняме, че през 2013 г. Актавис зае четвърто място в в категория „Средни и големи компании“ в класацията „Работодател на годината“.

Print Friendly

16 Коментари на „Актавис“ на второ място в класацията „Работодател на годината“ 2014

 1. Забележки няма как да имам, защото са много коректни, точни и наистина правят това, което трябва. Проблемът е само в липсата на комуникация между отделните началници и шефовете над тях, защото не им представят цялата информация, проблематика и предложения и по този начин ги заблуждават. Това е големият проблем в нашия завод. Но аз съм горда, че работя толкова години в Актавис и съм им благодарна. А следващата година очакваме 1 мясрто

 2. Служител 2 // 27.11.2014 в 17:21 // Отговор

  А на кое място са по напускане на обучени кадри?

 3. A работници приемат лиииии

 4. И в момента имат свободни места. Можеш да видиш в сайта им. Търсят се 20-25 човека за Дупница.

 5. Поздравления към всички трудещи се в „Балканфарма“-АД,гр.Дупница,които преминаха успешен професионален път до отлично оценяване от FDA -агенцията и отбелязаха с приятно парти юбилея на завода.
  Това заслужено признание е достойно за знаещите цената на успеха и отдадеността при коректно изпълнение на работещите GMP-изисквания от 2002 година.
  Успешно придобиване на Аllergan.

  • Има много трески за дялане. Това дето е представено(написано) неотговаря на действитилноста

 6. Тези от Актавис са мошенници,и експлоатират служителите си,лъжат за мизерните заплати и работна селяндурска среда от неграмотници с връзки.БЕГАЙТЕ

 7. Оти не увеличите заплатите а си купувате джипове и замазвате очите с гадни кюфтаци и палячовци СЕЛЯНИЯ до шия ЗАСРАМЕТЕ СЕ

 8. izvinqvai bate ama si mnogo prost i tap. No ne si vinoven ti, takav si poradi lipsata na ganki v nozaka.

  • Вярно сме прости и тъпи понеже нямаме коли и заплати като техните.

 9. Като цяло Актавис не е толкова лошо място за работа,но искам да изразя своето възмущение от отношението на ръководния състав,защото липсва всякаква комуникация между тях и операторския състав.Не мислите ли ,че тези мравки се трудят,за да изкарат така непосилния план и благодарение на тях завода е на добро ниво.Също така се възмущавам и от така наречените мой и твой човек,а останалите и да се счупят да работят нито са поощрени нито уважавани като добри оператори,а даже им се крещи.Кога в тази фирма човек може да си ползва отпуска като нормален служител във фирмата или това е само за хората,които са приближени до началството………..

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien