Як ремонт кипи на „Бончук“, Актавис и Марек подписаха нов договор

Як ремонт кипи на стадион "Бончук" от една седмица. Както е известно за новия сезон в А група, "Марек" трябва да лицензира спортното съоръжение, ако иска да бъде домакин пред своите фенове. Строителни дейности кипят на всички нива на стадиона, за които има предписания от Лицензионната комисия. "Надявам се да успееме да се справиме в срок. Правиме всичко възможно. Трудно е, но няма връщане назад. Длъжни сме да направим всичко по силите си, за да успеем да го лицензираме още за началото на първенството", коментираха от управата на клуба.

Актавис остава спонсор на футболен клуб „Марек 2010” и през настоящия футболен сезон. Преди няколко дни беше подписан нов двустранен договор, според който фармацевтичнаката компания ще продължава да подпомага футболния клуб, който заслужено зае своето място в „А“ група. Конкретна цифра не се цитира от нито една от страните.

Освен финансова подкрепа, Актавис ще  продължава да оказва помощ на клуба и под формата на дарения от медикаменти от богатото портфолио на компанията.

Средствата, с които Актавис ще подпомага финансово клуба, ще бъдат предназначени както за представителния тим, така и за детско-юношеската школа по футбол в града. Доказателство за това е факта, че Актавис ще спонсорира участието на юношеския отбор на Марек на престижния международен футболен турнир „Готия Къп“, който се организира в средата на месец юли в Гьотеборг. Юношите на „Марек“ ще имат честта да представляват България по време на официалното откриване на турнира, което ще се проведе на стадион „Улеви“ в Гьотеборг пред 50 000 зрители и гости от цял свят.

„Готия Къп“ е неофициалното световно първенство за детски и юношески отбори, което тази година отбелязва своя 60-годишен юбилей. През юли в Гьотеборг среща ще си дадат над 1600 отбора от цял свят.  

„Продължаваме своята подкрепа към Марек, защото футболистите на клуба и най-вече неговият изпълнителен директор Иво Паргов доказаха, че когато си смел, амбициозен, силно вярваш и полагаш всички усилия в реализирането на една цел, успехът е налице. Продължаваме да бъдем заедно и заради изключително професионалното, лоялно партньорство с кмета на община Дупница – инж. Методи Чимев, който във всеки един момент е с отбора.

За Актавис спонсорството на Марек е доказателство, че само усилената работа, взаимното доверие и коректността водят до отлични резултати. Желая на отбора успешно и достойно представяне сред най-добрите футболни отбори на България! Ние ще продължаваме да подкрепяме Марек според своите възможности ”, коментира Илия Пашов, изпълнителен директор на Актавис ЕАД.

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на Як ремонт кипи на „Бончук“, Актавис и Марек подписаха нов договор

  1. къде сме ние // 26.05.2014 в 20:01 // Отговор

    Днеска бях на стадиона и видях какво се прави. Само от кметството хора работят. Айде местните фирми да ударат едно рамо и ние като фенове да помогнеме в работата. Фенклубо нема ли да организира нещо за това. Дайде да се организирме хора че нема да стане иначе

  2. ЕХО ФЕН КЛУБА ВЕЧЕ ПОМАГА НА СТАДИОНА ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ

  3. Вместо да пишете елате да ни видите къде сме и какво
    Правим !

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien