Актавис е основен спонсор на благотворително бягане в подкрепа на хората с аутизъм в България

 

  Фармацевтична компания Актавис  стана основен спонсор на благотворително бягане в четирите най-големи града в страната  – София, Варна, Пловдив и Бургас, организирано от сдружение „5km run“, което ще се осъществи на 25 октомври /събота/ 2014 г. от 10.00 ч. Целта на благотворителната акция е събиране на дарения в помощ на хората с аутизъм в България под мотото „Сам, но не самотен“. 

Освен като основен спонсор, Актавис ще дари допълнителни финансови средства в помощ на хората с аутизъм в България, които имат нужда от  специална рехабилитация и интеграция. Всички финансови средства ще бъдат разпределени за организациите в четирите града, грижещи се за хора с аутизъм: Асоциация Аутизъм за София и Бургас, „Карин дом“ за Варна и „Паралелен свят“ – Пловдив. 

Благотворителното бягане на 5-километровата отсечка ще стартира едновременно в София, Пловдив, Варна и Бургас по традиционните трасета на 5km run: 

София – 10.00 ч. – Южен парк, основна алея, паметникът с гълъбите

Пловдив – 09.00 ч. – Старт на Гребната база, пред трибуните

Варна – 10.00 ч. – Старт под Летния театър в Морската градина

Бургас – 10.00 ч. – До Пантеона в Морската градина 

 

Всички граждани подкрепили благотворително акцията чрез своите дарения, които ще се осъществяват на трасетата, ще получат специално изработени за целта фланелки.

Актавис  има утвърдена и дългосрочна политика в подкрепа на спорта, защото за компанията спортът означава здраве.  Подкрепата от страна на Актавис на тази благородна инициатива ще мотивира по-активния, здравословен начин на живот и ще подпомогне хората с аутизъм в България.

download (2)

 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien