Актавис дари лекарствени продукти в помощ на пострадалите от наводненията в гр. Мизия

 

 Актавис  изрази своята съпричастност към пострадалите от наводнението в гр. Мизия и  се включи в  дарителската кампания за подпомагане на пострадалите . Най-голямата фармацевтична компания у нас дари 600 опаковки лекарствени продукти от първа необходимост.

Дарението включва ОТС продукти от портфолиото на компанията – Ацетизал, Беналгин, Проалгин, Спазмалгон, Цитровит  Витамин С и Парацетамакс. Лекарствените продукти бяха доставени вчера  в МБАЛ Бяла Слатина – основната болница в региона на бедствието.

Както знаете град Мизия беше основно засегнат от наводнението в началото на август в резултат на проливните дъждове и скъсани диги на два язовира. В следствие на бедствието районът около град Мизия е силно пострадал. 

 Актавис  е уникална, специализирана, фармацевтична компания, фокусирана върху разработването, производството и продажбата на висококачествени и достъпни генерични и оригинални лекарствени продукти за пациентите по целия свят. Актавис предлага широко портфолио от генерични лекарствени продукти, и разработва  иновативни  продукти  за  пациентите,  страдащи  от  болести  на нервната система, гастроентерология, женско здраве, урология, сърдечно-съдова система и респираторони болести. Компанията е лидер във фармацевтичната индустрия в областта на изследване и развитие, с една от най-широките гами продукти в процес на разработка, с лидерска позиция в подаването на заявления за регистрация на генерични лекарствени продукти. Актавис има търговски представителства в над 60 страни по света и производствени мощности и подразделения за дистрибуция в над 30 дръжави. В България Актавис продължава да бъде най-голямата фармацевтична компания по продажби в опаковки и с най-богато продуктово портфолио от медикаменти, покриващи най-важните терапевтични групи. 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien