Адвокат Марковски с черна прогноза за ужилените от „Дупнишката популярна каса“!

В името на истината, няма да е лесно хората да си върнат парите, но не е невъзможно. Обвинението е за около 4 млн., което е нещо като общ оборот на касата, но предметът на престъплението, за което са обвинени, е четири пъти по-малко. Това заяви в ефира на Нова телевизия адвокатът на дупнишките фараони на пирамидата "Дупнишка популярна каса" Марин Марковски."Важното е не на мен как ми се струват нещата, а на закона", смята Марковски. "Аз няма да ги измъквам клиентите ми. Има текстове на закона, които са ясни. Ако не е банкова сделка, а сделка на физическо лице, няма престъпление", отсече адвокатът. Той няколко пъти натърти, че разбира хората и им съчувства, но е трябвало да четат добре какво точно подписват. "Когато банка функционира, БНБ прави проверки и казва тук няма нищо нередно. Сделката в нашия случай не е престъпление, защото това е кооперация, а не банка. Това, че има офис, не го прави банка. Хората имат своите основания, но трябва да се внимава като се подписват документи" натърти отново адвокатът на Георги Близнаков и добави "Следователно правилото, че банката гарантира 100 000, не важи. Те не подписват с банка, а с кооперация, пак повтарям. Те са си взимали лихвите 11 години." "Прокуратурата не е повдигнала такова обвинение за безстопанственост. Чисто по човешки, тези хора се чувстват излъгани, но не са били внимателни. Това е кооперация, а не е банка", отново повтори Марковски. От Дупница се включи бясна потърпевша, която твърдеше, че е била заблудена от документа, който е подписала, че става въпрос за банка. Дори имала спестовна книжка. Според адвоката обаче, тя отново не е прочела всичко както трябва.източник Блиц

Print Friendly

5 Коментари на Адвокат Марковски с черна прогноза за ужилените от „Дупнишката популярна каса“!

  1. Как ви подхлъзнаха , а ?! Студената вода в бистришкото корито е все още безплатна ! Ходете да видите Соте каква къща си построи с вашите пари ! Семейство Близнакови са тарикати ….

  2. Близнакови са бушоните защото всеки знае че Дафко беше и е зад тех парите си ги прибра той с неговите хора ама сега тея обират калая не че не са лапали и те.Как така неколко месеца преди фалита Дафе и Шопо излезнаха от кооперацията а??????

  3. жител на дупница // 14.10.2016 в 21:07 // Отговор

    Егати злобния народ има е се радва на чуждото нещастие.Има Съд …Държава .. .Господ ако не сме Ние .Още сме на режим изчакване…..

  4. Тая Марковски Адвокат на Мафията немали да пукне най накрая.Ако ги оправдаят Близнакови Жална им МАЙКА НАВЪНКА…….

  5. ужилен от ДПК // 15.10.2016 в 20:14 // Отговор

    Дано съдът и Дебелия Марковски Шеф на Мафията в България са благосклонни към нас пострадалите от ДПК иначе …. с фамилия Близнакови.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien