9000 плочки раздадени от Общината на дупничани и кметства

Почти 9 000 плочки са раздадени безвъзмездно от Община Дупница на граждани и кметства до момента. По проект „Зелена и достъпна градска среда“ в Дупница в момента текат ремонтни дейности по подмяната на много от тях.

Повече от 60 са направените заявления от граждани за отпускане безплатно на определена бройка, която могат да използват за облагородяване само на тротоарните площи за общо ползване пред къщите им. 2890 са раздадените до момента на граждани като са изпълнени малко повече от 30 от заявленията. 1890 е бройката отпусната на кметството в село Джерман, 1175 в село Бистрица, 1070 на кметство Самораново, по 720 на Баланово и Крайници, 200 на Тополница.

Всеки гражданин, който иска да вземе определен брой плочки може да го направи срещу заявление в деловодството на Община Дупница. Получилите ще бъдат проверени впоследствие от служители на отдел „Строителство“ дали извършените дейности са по предназначение. Община Дупница не продава плочки, тъй като няма това право. Всеки гражданин, който иска да получи повече информация може да го направи на 0879 523 598 или в ст.58 на Общината, допълват от кметството.

Print Friendly

2 Коментари на 9000 плочки раздадени от Общината на дупничани и кметства

  1. Браво, че давате ама грам не проверявате, че на един смешник до нас му дадоха плочки и той си ги сложи в двора, а на тротоара си остана кал и трева…

  2. Дай му адреса де.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien