60 са общо диагностицираните с Ковид 19 в Дупница до сега, в Сапарева баня-30, в Бобов дол – 10

Три положителни проби за коронавирусна инфекция има в област Кюстендил за изминалите 24 часа. Положителни проби са дали лица от общините Кюстендил, Бобошево и Кочериново, съобщават от Областния кризисен щаб.
Настанени за лечение в ковид отделението на Общинската болница в Дупница към този час са 14 души. Двама от пациентите са в тежко общо състояние, останалите хоспитализирани лица са в стабилно общо състояние.
Към днешна дата диагностицирани с COVID-19 в Кюстендилска област са 373 лица. Излекуваните от коронавирусна инфекция са вече 132-ма, а с положителни проби и на домашно лечение в областта са 201. В община Кюстендил диагностицираните лица са 250, като 166 са на домашно лечение, а 59 са излекувани. В община Дупница диагностицирани са 60 лица, 19 от тях са под домашна карантина, а излекувани са 32-ма. За община Сапарева баня към днешна дата диагностицираните са общо 30 – от тях излекувани 22-ма и 3-ма на домашно лечение. За община Кочериново: 11 диагностицирани, 8 излекувани и 3-ма на домашно лечение. За община Бобов дол: 10 са диагностицираните, 7 са излекуваните и 3-ма са на домашна карантина. В община Невестино са 6 диагностицираните лица – трима излекувани, двама на домашно лечение и един е хоспитализиран.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien