40 в Дупница и 25 по селата почват работа от 22 юни

40 души в града и 25 по селата започват работа от 22 юни на територията на Община Дупница. Те са по по проект "Подкрепа за заетост" към Областна управа, информират от пресцентъра на кметството. Те ще бъдат назначени за 4 месеца на пълен работен ден срещу 380 лева заплащане. Работната ръка ще бъде осигурена от Бюрото по труда в Дупница. Дейностите, които ще извършват новоназначените е поддръжка и почистване на улиците, като тези по селата ще бъдат на разположение на кметовете и наместниците.

Print Friendly

3 Коментари на 40 в Дупница и 25 по селата почват работа от 22 юни

  1. А нещо за далаверите между бюрото по труда и счетоводителките на някои фирми няма ли да напишете ??? Нещо за далаверите дето се правят там ?

  2. Кажи каквото знаеш. То ако се знаеше всичко нямаше да е далавери, нали? Така е лесно да говориш дай някакви конкретни примери. Не сме наследници на баба ванга че да знаемем ти каквото знаеш

  3. Стойчо Стоев // 15.06.2015 в 14:50 // Отговор

    Лошото е, че след тези месеци, не работят никъде а чакат следващо назначение да ДА НЕ РАБОТЯТ А ДА ВЗИМАТ ЗАПЛАТА, и обикновенно това са мангали и българи който се научиха да живеят от ПОМОЩИ,!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien