4 фирми останаха в борбата за ремонт на жк.“Бистрица“, ясни са цените и отстранените

4 фирми бяха допуснати до второто заседание по избор на изпълнител, който да извърши ремонтните дейности в най-населения район на Дупница – жк. Бистрица. Комисия, с председател Мария Пилева отвори днес в открито заседание и в присъствието на участници и медии ценовите оферти. Дейностите, които се предвиждат по проекта в ж.к.Бистрица са реконструкция на уличната мрежа, тротоари, междублоковите пространства, спортни съоръжения за младежи, кътове за отдих, а прогнозната IMG_0595стойност бе 4 480 197,36 лева без ДДС
“Трейс – София” ЕАД,  “ПСТ-ПИМ Дупница” ДЗЗД-София с партньори: “ПСТ Груп” ЕАД, ”Пътинженеринг-М” АД и “Мегаинвест – холд” ЕООД – Дупницане бяха допуснати до втория етап, като мотивите за това ще бъдат отразени в решението на комисията. Фирмите, чийто цени бяха обявени са: “Галчев инженеринг” ЕООД-София с оферта от 4 032 162,45 лв,  “Нивел строй” ЕООД – Перник с цена 4 152 361,36 лв, Обединение “ГЕОПЪТ БИСТРИЦА”-София с партньори: “Геострой” АД, ”Пътстрой-92” АД с оферта 4 454 579,44 лв и “Автомагистрали Хемус” АД – София с 4 090 459,84 лв.
Определянето на победителя ще стане ясно, след като бъдат изчислени точките от техническите параметри и предложената цена. Комисията ще се произнесе до дни с победителя.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien