359 са абитуриентите от Дупница тази година, представят ги на пл.Свобода на 24 май

Тази година абитуриентските балове в Дупница ще бъдат на 24 май на всички училища. Това стана ясно след среща на директорите на средните училища, със служители от полицията и Община Дупница, която традиционно ще организира представянията. 359 са завършващите тази година средното си образование младежи в Дупница, като всички ще дефилират на пл.Свобода същия ден. Срещата бе да се уточни организацията по представянето на младите хора, както и за движението по улиците в този ден.
Най-много – 5 паралелки с общо 130 ученици са завършващите ПГ "Христо Ботев". Те ще излязат по червения килим до сцената в 15,45 часа. Веднага след тях – 16,20 часа ще бъде представянето на ПГОСУ, където завършват 2 паралелки с 48 абитуриенти. Също с по две паралелки са СУ "Св.П.Хилендарски" (45 ученици) и ТХВХП (48 ученици), чийто представяния ще започнат съответно от 17,30 часа и 17,45. Последни пред жителите на града ще бъдат завършващите 74 ученици (4 паралелки) ПГ "Акад.С.П.Корольов" – 19,30 часа.
За да не се получава хаос с движението по главните улици, ще се ползват разделени два пункта за автомобилите – пред Спортна зала и главната улица под Гимназия "Христо Ботев".
Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien