3 фирми искат да подменят канализацията в жк.Бистрица срещу 1,14 млн.лв

Трима са кандидатите да извършват строително-монтажните дейности по проект "Главен канализационен клон 1 и прилежащата му мрежа в жк.Бистрица". В открито заседание днес, комисия с председател зам.кметът Крум Милев отвориха документите на участниците. 1 132 728,5 без ДДС е прогнозната стойност на поръчката. Както е известно, кметът на Дупница инж.Методи Чимев със съдействието на народния представител Ивайло Константинов, договори безвъзмездно финансиране от ПУДООС за най-големия жилищен квартал, който се изцяло ремонтира надземна и подземна инфраструктура.
"Галчев Инженеринг" ЕООД, "Руен Холдинг" АД и ДЗЗД "Бистрица-Строй" са участниците в поръчката. След като приключи работата по документацията, комисията ще обяви дата, на която да бъдат отворени ценовите оферти.
В процес на обявена поръчка е и за изпълнител на подмяната и на другите канализационни клонове в квартала, като то е с подусловие, ако бъде осигурено отново безвъзмездно финансиране. Както е известно, Община Дупница е входирала искане за допълнителни средства за тази дейност.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien