3 342 лв. са събрани за малкия Емо от благотворителени нициативи в Дупница

От благотворителен концерт, организиран в подкрепа на 4-годишният Емо от Дългопол, който се бори, от юли месец, с тежката диагноза „тумор на костния мозък”, е съберана сумата от 2 190 лв. Буквално за няколко дни 17-годишният ученик Алекс Бучков и неговите приятели, организатори на благотворителната инициатива, продадоха 500 билета. Припомняме, че съпричастни към заболяването на Алекс бяха и участниците в концерта: Мария и Магдалена Филатови, Янко Неделчев, Христо Косашки, децата от ВГ”По-по-най”, ансамбъл „Рила” и „Денс машийн”. Единственият разход, който организаторите са направили е за озвучаване и ефекти на стойност 400 лв., които са изплатени на дупнишкия озвучител Красимир Лазов.

Към набраните средства за благотворителната кауза са прибавени още 310 лв. от кулинарна изложба, подготвена  от  възпитаници на училище СОУ „Св. Паисий Хилендарски” и 842 лв. от поставените в града дарителски кутии. Събраната крайна сума към момента е 3 342 лв., а усилията на сърцатите деца от Дупница продължават.

Допълнително ще бъдат поставени още 11 дарителски кутии в големите вериги за хранителни стоки, разположени на територията на града, както и в местни магазини.

Кампанията на децата от Дупница, съпричасността на всички дупничани, включили се с подкрепа, към болката и страданието, в не леката борба за живот на малкия Емо, са достоен пример, събрал ярки добродетели, огромна надежда и достоен пример за човечност и всеотдайност към тежката мисия, а именно шансът за живот на малкия Емо.

Всеки, който иска да подкрепи Емо, може да го направи направи и на дарителската сметка разкрита в Райфайзенбанк:

IBAN BG41RZBB91551007400206

BGN BIC RZBBBGSF

Титуляр: Емил Ангелов Каров

Или  чрез изпращане на дарителски смс с текст:  DMS EMO на номер 17 777 

/Цената е 1лв, 1,20 от ваучер/

Print Friendly

5 Коментари на 3 342 лв. са събрани за малкия Емо от благотворителени нициативи в Дупница

  1. Г-н Лазов, не е ли срамно да си приберете хонорара, при положение че концерта е благотворителен. Ако имате съвест, веднага го върнете😡

  2. Чакай ти у тая мишка съвест.

  3. То па голямото озвочаване тоя не чува плякаше а и лампите само ни светега в очите. Тъпотия

  4. Интересно, от Общината идваха в офиса да ни продават билети. Децата тичат, правят кулинарни изложби за да може това, което са изработили със собствените си ръце да го дадат за разходи…

  5. Да бе … Аз съм професионалист да не са ме канили тогава.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien