1500 лв от Общината, лични средства и хранителни продукти дариха на Незабравка кметът Чимев и заместникът му Милев

По предложение на кмета инж.Методи Чимев, Община Дупница също се включи в набирането на средства за подпомагане лечението на  Незабравка Боткова от града, информираха от пресцентъра. Потресаващата история на 36-годишна жена, която е с тежко онкологично заболяване и грижи за нея полага 13-годишният й син стана известна в цялата страна преди дни. Зам.кметът Крум Милев и Нина Александрова-ст.спец. "Социални дейности и здравеопазване" лично дариха 1500 лева от бюджета на общината на болната жена.

chimev„Нека бъдем човеци. Нека помогнем на две деца да видят отново усмивката на майка си и бъдат в нейните прегръдки. Нека помогнем“, призова инж.Чимев, който заедно с Милев отделно се включиха и с лични средства в кампанията, както и голямо количество хранителни продукти за семейството.
Ако искате и вие да помогнете, можете да се свържете със семейството на Незабравка на адрес: ул. Любен Каравелов 12, вх. Б, ет.1 или на телефон 0896 350 455.

Print Friendly

9 Коментари на 1500 лв от Общината, лични средства и хранителни продукти дариха на Незабравка кметът Чимев и заместникът му Милев

 1. Ас сам Бок // 03.08.2015 в 11:21 // Отговор

  А защо не споменахте , че футболния отбор Лудогорец също са дариоли 2 000 лв на семейството тапири

 2. Много умно пич.Сигурно не са говорили с Ванга.Браво ако са помогнали от Лудогорец

 3. Чимев, Чимев по този начин ли си правиш ПР??? Срам и позор си, на гърба на страдащите хора, предизборен ПР! Дупница не иска такъв популист!

  • Играят си с живота на една жена и с бъдещето на едно невинно дете!!!!

 4. Защо да е популист? Човека помага ако нищо не прави пак ще плювате всички помияри тука

 5. дупничанка // 03.08.2015 в 17:03 // Отговор

  Ако можете да помогнете го направете,ако ли не замълче те!

 6. до червените тролове // 03.08.2015 в 17:15 // Отговор

  Преди две години помогна ли кмета помогна.Миналата година помогна на няколко пъти.А защо не напишете,че от 8 години всяка година поема разходите по облеклото и празника на 3 абоитуриенти които са от социално слаби семейства.И това ли е популизъм.Прав е човекът като не можете да помогнете млъкнете.Партийните писания другъде

 7. Ей, лошо племе дупнишко…. Става дума за помощ, за жената, за детето, за семейството и …. Къде видехте политиката??? Вие какво направихте, за да помогнете??? НИЩО…. Защото сте мазни лайнари, свикнали да мразят и да плюят … Омразата ви води, тя ще ви и погребе …Браво на всички хора, които са помогнали на това семейство, без оглед на обществен статус, партийна принадлежност и финансови възможности … Тук говорим за морал … не за политика, не за избори …. Аз да ви питам тогава – къде са партизаните от БСП??? Къде е оня поплювко медикът, дето е положил Хипократовата клетва, да помага, да лекува???? Няма келепирец, затова ги няма …. Дано жената се оправи и това семейство да намери покой и здраве…

 8. Няма да падам на нивото на шепата тролове защитаващи Чимев, но от самолет е видно как се прави грозен ПР. Много хора (политици, граждани ) дариха и даряват за семейството, но освен тези въжливци никои не излезе да се бие в гърдите. Но хората виждат, всичко се вижда. И точно това, че троловете веднага защитават и бранят кметчето още повече намирисва на брутален ПР.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien