11 гоблени са изложени за дупничани, „Тайната вечеря“ прикова погледите

11 гоблени са изложени на 1-ия етаж в сградата на Община Дупница. Те са произведения на благоевградската адвокатка Жана Андонова. Изложбата е първа за Жана в качеството й на творец и има за цел да покаже още една гледна точна за правилата в живота и красотата като фактори за хармонията в света реалности. „Гоблените са идеална терапия и начин да подреждаме хаоса в себе си на подсъзнателно ниво”, твърди адвокат Андонова.

Мечтае светът да бъде по-приятен за живеене, по-усмихнат, хората да бъдат по-спокойни, по-щастливи и по-отговорни. Обича да казва често, че всяко едно право е свързано със задължение, всяко действие носи отговорности. „Тъй като в момента в България е много тъжно и хората са обезверени, искам да имам принос в събуждането и промяната към по-добро с изложбата си в Дупница", лаконична е Андонова. Творбите й ще бъдат изложени до 29 юни.

Изложбата бе открита от секретара на Община Дупница Невена Манова. Сред дошлите да видят гоблените бяха председателя на ОбС-Дупница Станислав Павлов, заместник кмета Красимир Георгиев и граждани. Георгиев не скри, че е изключително очарован от "Тайната вечеря" и е впечатлен от тази творба. Тя привлече и най-много погледи.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien